Kaffe, stickning och pyjamas 🙏

En välbehövlig helg är snart slut. Det har fortsatt ekat tomt här inne, pga huvudvärk och yrsel. Så har inte hängt så mycket framför någon skärm över huvudtaget mer än på jobbet. Har fått tänka om lite för att inte falla tillbaka för långt. 
 
I fredags hade vi bjudit hem Jonas och Elin på middag. Himla härligt och bara sitta och prata och skratta en hel kväll. Vi fick även invigt mina nya vinglas som jag fått i födelsedagspresent (ska visa dom i ett annat inlägg). Igår gick vi runt i pyjamas hela dagen och bara myste, framåt kvällen gjorde vi oss iordning och gick till Pinchos för lite mat. Efter middagen var vi så trötta, trots att vi inte gjort många knop, så vi gick hem igen och spelade spel innan vi somnade. Dagen idag har sett ungefär likadan ut som gårdagen, pyjamas och soffhäng dagen lång. Vi gick en liten sväng och handlade förut för att ta tillvara på solen som värmde skönt. Men vi behövde en sådan helg, utan planer och bara ta dagen som den kommer.
 
Imorgon går jag upp till 100% på jobbet, ska bli spännande. Jag ska få coachning utav psykologen för mitt tankesätt och så har vi justerat lite arbetsuppgifter för att det ska bli bra. Jag mediterar mycket mer för att verkligen komma ner i varv, både innan jobbet och på kvällen innan jag ska sova. Detta kommer bli bra!
 
 
Inte det aktuella projektet just nu, men älskar mina stickor i trä haha.. 


Kommentarer
Skrivet av: Linda

Saknar dig ❤️❤️

2019-02-03 | 17:52:00

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?
Din E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Kommentar: