Tjockisen är tillbaka

Oj, jag vet inte hur jag ska börja detta blogginlägg...
Ni är tydligen några som fortfarande har förhoppningar om att det ska finnas något nytt att läsa, så då är det väl lika bra att köra igång igen! 
 
Senast jag var här inne så var det början utav sommaren 2019, jag bloggade inte ens om vad som hände under vår härliga semester. Sen hände något vi inte trodde skulle ske än på ett tag. Jag blev gravid ♥ Hela hösten har bestått utav jobb, flytt och må pyton. Min graviditet har inte varit någon dans på rosor. Mådde illa och spydde hela första delen, även en bit in på andra. När det lugnat ner sig så kom foglossningarna som ett brev på posten. Och sedan dess har jag haft besvär utav det. Nu har det blivit så pass illa att jag hoppar på kryckor för att ta mig någonstans. 
 
Jag är nu i v. 34, så jag kan se slutet på besvären och att det kommer något gott ur det hela. Vi är många som längtar efter lille killen i magen ♥
 
 
 
Jag har alltid tänkt att jag ska ta fina gravidfoton varje vecka. Men det blev inte riktigt så haha, har verkligen inte orkat så det har blivit härliga spegelbilder när jag kommit ihåg.