Vecka 40

Äntligen fredag mina vänner! Nu går vi in i vecka 40, spännande att se när han kommer. Enligt barnmorskan så är han nog inte så stor, och det hade ju varit skönt om det stämde haha. 
 
Vi försöker skapa fredagskänsla trots att vi båda är hemma hela veckorna. Vi äter lite mer som en helgfrukost på morgonen osv. Eller förra veckan gjorde vi det.. Idag behövde jag sova så Viktor fick äta själv. Låg vaken till 4 inatt, så jag var inte så pigg när klockan ringde halv 9. Det har varit svårt att sova länge men nu blir det ännu svårare med förvärkar och bebis som trycker på den lilla stackars blåsan.. hehe. 
 
Förra helgen pysslade vi här hemma och tog tag i saker som behövts ett tag. Köpte jalusier till köket som solen ligger på hela dagen, och pappa byggde äntligen en grind mellan våra tomter ♥ Eftersom de har en underbar bubbelpool, som vi gärna utnyttjar, insåg vi att det var väldigt oskönt att gå i morgonrock på gatan för att ta sig dit hehe. Det är betydligt bättre att då bara gå på baksidan så slipper hela grannskapet se oss i morgonrock, som tenderar att blåsa upp. Sedan är det också bra när bebis kommer, och när han blir lite större. 
 
Jalusierna gjorde så mycket! 
 
Bilden är tagen från mammas och pappas gräsmatta. Så grinden är i anslutning till altanen som går runt vårt hus.