En helg i min smak

Har haft en näst intill perfekt helg! Fredagskvällen spenderades som sagt med Linus och Olivia. Kollade på film och hade det mysigt. Igår blev jag så sugen på att åka ut och segla igen så vi kollade med svärfar om vi fick låna båten över natten. Och det fick vi, så vi packade, tog med oss Linus och åkte sen till Ljungskile. Igår vart det ännu bättre seglingsväder än i fredags så det var kul och härligt. 
 
Eftersom det var första gången vi var ute med båten själva så kändes det tryggast att åka dit där vi låg under fredagen. Där fick vi en riktigt go kväll med grill, bad och massa prat. Men dessvärre hittade vi inte täcket och kuddarna som skulle finnas i båten, så jag och Axel fick ligga med kläderna på och en picknickfilt/underlag över oss.. haha. Kändes lite tattigt. Men what to do, hehe. 
 
När vi vaknade imorse så blåste det ganska mycket och vi behövde in och köpa frukost i Ljungskile. Så vi åkte in vid 10-tiden redan. Av någon dum anledning nöjde vi oss med seglingen och åkte hem efter att vi ätit. Vilket vi ångrade när vi kom till Trollhättan igen haha. Men men, vi fick träffat James som vi inte sett på ett tag och åkte och badade. Så det var inte så dumt det heller!
 
Fredagens grill var enkel men så god!


 
Hahah.. förlåt Linus!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?
Din E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Kommentar: