Torsdagskväll

Go kväll!
Sitter här och myser i soffan, vi har vart hos svärmor och ätit middag ikväll. Men det blir nog snart läggdax för imorn blir en heldag med föreläsning om endokrina systemet.. ända fram till halv 5. Euw, det bli en tung dag! I måndags började den nya kursen, anatomi och fysiologi. En sjukt mastig kurs. Igår var det föreläsning om nervsystemet, den var väldigt intressant och vår kursansvarige som höll i föreläsningen var sjukt bra så man tappade aldrig intresset. Men en heldag med nervsystemet resulterade i en extremt konstig dröm inatt, haha. 
 
Idag har jag haft egna studier så har förberett mig inför seminariet på tisdag. Examinerande seminarien varje vecka, wiho.. hehe. Så det är bara att hänga i och inte hamna efter!
 
Max vart ju här i helgen, så det blev go kart, middag ute och efter det film och godis hemma! Väldigt mysigt och kul att ha honom här när man inte får träffa honom så ofta längre. Och i tisdags så åkte vi hem till familjen för en födelsedagsmiddag. Mamma fyllde år förra fredagen, men eftersom hon och pappa tog en weekend i lägenheten i Spanien så fick vi firat henne då istället! Längtar så till den 21 december, då drar vi ner till Spanien och firar jul och nyår, så mysigt!
 
Nej, nu ska jag ta och krypa ner i en nybäddad säng. Godnatt ♥
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?
Din E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Kommentar: