Hela helgen lång 🎈

Jag fick så otroligt fina födelsedagspresenter utav alla nära och kära. Jag och Viktor har hittat en serie med glas som vi ville börja samla på, så det önskade jag mig. Fick rödvinsglas, champagneglas och även en ljuslykta från samma märke - Holmegaard. Älskar designen på allt! Fick även ett brädspel som heter Azul och en tavla som farmor målat till mig ♥ Spelet testade jag och Viktor i lördags, klurigt och roligt spel verkligen. 
 
Viktor överraskade mig med spa och trerätters på Stenungsbaden. Ett helt fantastiskt dygn! Efter Viktors match förra lördagen körde han mig dit, jag visste inte vart vi skulle. Hade endast fått en packlista på min födelsedag. Då hängde vi först i spaavdelningen i ett par timmar, varmt och härligt med ett glas champagne i handen hehe. Därefter gjorde vi iordning oss för middagen, där det var fisk som stod på meny med tillhörande vita viner. Jag som inte är ett stort fan utav vitt vin blev glatt överraskad över hur gott och bra de passade till rätterna. Det var en riktigt bra upplevelse både smakmässigt och service. 
 
Med andra ord blev jag väldigt bortskämd och firad hela helgen lång ♥
 
Utsikten från hotellrummet var cool trots snökaos på söndagsmorgonen
 
Tanken var att jag skulle baka tårtor till mitt födelsedagsfirande men Viktor hade ju andra planer för oss. Så vi köpte med oss goda tårtor från Farmor Gretas i Stenungsund!
 
Är så imponerad över min älskade farmor! 
 
Ljuslyktan från Holmegaard 😍
 
Holmegaard - Perfection