Bloggkrångel och repad bil

Hej på er!
Jag kom inte in på min blogg i söndags och måndags. Kastades ut hela tiden..
Satt hela söndagskvällen och redigerade lite bilder, hade tänkt byta header redan då, men det gick som sagt inte. Men nu så, nu har jag en liten uppfräshning, insåg att den var nästan ett år gammal och det är inte likt mig haha. 
 
I måndags jobbade jag kväll, och tänkte.. skjut mig för en måndagkväll när alla ska till akuten efter helgen. Men av någon konstigt anledning så var det ingen vanlig måndag, vi hade alldeles lagom att göra, med inte så dåliga patienter hela kvällen. Den bomben kom i tisdags istället. Det vart kaos under precis hela dagen, och de flesta var riktigt dåliga. Det blev övertid för nästan all dagpersonal. Var för trött när jag kom hem för att ens tänka på att laga mat så vi åt sushi och åkte sen bort till Max för en fika och se hur han har fått det. Han har det riktigt mysigt och fint. Vi blev kvar resten av kvällen och kollade på film. Så glad att ha honom här i Trollhättan. Och nu har han fått se att även Trollhättan har fint väder haha. Min familj har nämligen alltid prickat in alla dagar med tråkigt väder och har inte fått ett så fint intryck haha. 
 
Igår efter jobbet fick vi åka till polisen. Det är en vänlig själ som har repat upp förardörren på bilen med en nyckel... Och polisen har inga fantastiska öppettider, så igår var enda dagen de inte stängde klockan 16. Det var vi och resten av Trollhättan där, 90% skulle hämta ut/göra pass. När man ska ta en kölapp så fanns det tre alternativ, då tänker i alla fall jag att det finns tre köer. Då hade det gått väldigt fort för oss som inte skulle göra pass liksom. Men nej, då har dom slått ihop dom tre köerna så de två luckorna som var öppna tog från alla köer. Fy tusan vad tid det tog.. Efteråt åkte jag och hämtade Max så åkte vi och tränade rygg och biceps. Mina muskler är ju bortblåsta haha, men det var ett roligt och tungt pass. Idag är mina armar inte att leka med.
 
Nu ska jag göra mig iordning och sen äta frukost med Linda, mysigt! Ikväll blir det jobb.