Jag lever

Klockan nio i söndags kväll blev jag så klar som kunde bli med den jävla tentan. Bröt ihop på eftermiddagen och kände att hur tusan ska jag kunna få ihop det. Ett stöttande samtal med mamma, en promenad med Axel, lite köp av plockmat och energidricka sen vart jag fit for fight och skrev klart. Den där sköna känslan efter att man lämnat in en tenta fanns inte där för fem öre. Men nu är den inne och jag kan inte gör så mycket mer. 
 
Trots att en tenta precis har lämnats in så är det ingen vila. C-uppsatsen har startats upp, så jag och Matilda har suttit med planen inför arbetet hela dagen och lyckats skriva ihop något. Så ska vi få respons på den nästa vecka. Även om det kommer vara tufft och tidskrävande så ska det bli väldigt roligt. Vår examinator var rädd att vi skulle ha tappat intresset efter den här kursen då den vart riktigt dålig, men jag kände bara att jag längtade till C-uppsatsen för att slippa den här skiten haha. 
 
På fredag kommer mamma hit en sväng, så hoppas vi kan åka köpa lite grejer som fattas till lägenheten. I måndags fick vi äntligen diskmaskinen. Det är en stor lyx för oss som har diskat för hand i över två år haha. Det är heeelt underbart! 
 
Det blev ett luddigt inlägg kände jag nu, men kollar på Bron och det börjar bli läskigt spännande så är lite ofokuserad, hehe. Ska kolla klart på avsnittet nu och sen krypa ner i sängen!
 
Plockmaten och The Mentalist i söndagskväll som var välförtjänt!