Äntligen fredag

Ush kan inte dessa stressveckor ta slut. Hela förra veckan var det så mycket, mycket fläng fram och tillbaka och mycket press eftersom det var sista veckan på vårdcentralen. Så det följde nog med lite in på denna veckan. Haft examination i metodövningar. Jag fick såklart det moment som jag minst ville ha, tillsats infusion vilket innebär att jag skulle tillsätta läkemedel till ett dropp och sedan koppla in det på en patient och fixa dropptakten. Jag var så fruktansvärt nervös och mådde inte så bra innan så när jag går in till läraren så blir det mer eller mindre black out. Jag skakar så mycket att jag knappt kan ta i sakerna, och fipplar runt. Jag skämdes ihjäl kan jag säga. Men jag fick godkänt så, får väl se det så. 
 
Sedan har vi haft seminarie idag så har hållt på med det i veckan också. Så har haft huvudvärk varje dag nu i en vecka. Det började förra lördagen när vi var hemma hos svärmor och bakade pepparkakor. Det går liksom ovanför ögonbrynen och ner vid näsan, så det känns som någon spänningshuvudvärk. Men det är inte kul och drar ner mitt humör så sjukt mycket. 
 
Men idag fick jag ätit lunch med min saknade mamma! Hon åkte förbi Trollhättan vid lunchtid så fick en timma med henne innan hon vart tvungen att åka vidare. Och det var guld värt! Så vi åt sushi och hade en mysig pratstund.
 
Nu känner jag att jag får en välbehövlig paus till att andas ut och bara mysa. Inga måsten för ikväll!
Ha en trevlig fredagskväll mina kära.