Myspys

Har haft en väldigt skön och mysig helg. I fredags blev det chips och idol. Fick även köpt mig en ny höst/vinterjacka. Kände att jag haft min älskade jacka sen 2010, så jag ville ha nått nytt! Ni får bilder på den i veckan. 

Igår var vi först hos Axels pappa och åt mat med Lisa, Malin (Axels systrar) och hennes pojkvän. Malin bor i Olso så vi får passa på att träffa henne när hon väl är hemma. 

Sedan åkte vi hem och städade lite, så kom bästaste Maia och Simon. Dom var så gulliga, vi fick en chokladfontän i inflyttningspresent! Sjuktcool, men fy tusan, vi hade choklad seriöst överallt, haha. Så det fick bli en städning idag med. Men det var det värt för det var jättekul och mysigt att träffa dom, för det var ändå drygt en månad sen sist. Jag och Maia som är vana vid att träffas i princip varje dag haha. Men det var inte bara en inflyttningspresent dom hade med sig, utan även hela Coops godisavdelning... Vi har chips och dricka för en hel månad nu, hehe. Tror dom vill få oss tjocka...

Vi hade det så trevligt så dom åkte inte förrän halv två inatt tror jag. Många tummar upp för helgen med andra ord.


Nu ligger jag hemma hos mormor och morfar för en dag på Lysekils vårdcentral imorn. Taggad till tusen! Såå nu säger jag godnatt och hoppas ni har haft en bra helg!