Tjejen bakom bloggen

 
 Namn: Nathalie Abrahamsson
Födelsedatum: 24 januari 1994
Bor: Uddevalla
Gör: Sjuksköterska 
Civilstatus: Sambo

Jag är en glad och positiv tjej som är 25 år, och kommer från Orust/Stenungsund. Säger ofta att jag kommer i från Stenungsund, dit jag och min familj flyttade 2005. Men innan dess bodde vi på Orust, så jag kommer väl egentligen där ifrån. Flyttade till Trollhättan i september 2013 för att plugga till sjuksköterska, men i mars 2017 flyttade jag ihop med min pojkvän Viktor och bor numera i Uddevalla.
I början utav juni 2016 år tog jag min efterlängtade examen. Yrket känns väldigt rätt, älskar att jobba med människor och är en väldigt empatisk och omhändertagande person. Jobbar just nu inom ortopedkliniken, där jag kombinera både mottagning och avdelning med akutortopedi. 

På min fritid tycker jag om att umgås med nära och kära, fika, träna, läsa bloggar, lyssna på podcasts och kolla på serier. Älskar sommaren, Spanien, god mat, att vara ute med båten, segla och resa!

Här på bloggen kan du följa mig i min vardag och allt där som hör till. Allt från mina jobbigaste stunder till mina lyckligaste. I arkivet kan du bland annat hitta mina månader i Spanien, min tid som barndans-instruktör och massa fula bilder på mig själv. Enjoy!