En härlig sommarkväll

Ligger i sängen och njuter av att livet är så underbart! Har en sovande älskling bredvid mig, dörren står helt öppen för att det är så helvetes varmt i lägenheten, och vi hade en himla trevlig kväll igår.

Matilda hade bil i helgen så vi passade på att åka till Rusta. Jag ville köpa lite grejer till trappan så den blir lite mysigare att sitta på att käka och ha det gott i sommar. Så jag köpte en utematta och en vaxduk till bordet. 

Vi hade planerat att grilla med några kompisar, men vädret gick inte att lita på eftersom det kom en regnskur då och då. Så vi sket i grillen och stekte köttet inne istället. Men sån tur var så sprack det upp och blev blå himmel när middagen var klar så vi kunde sitta ute och äta. Och där satt vi till halv 2 inatt för det var så himla härligt!

Bordet lånade vi av svärfar för att vi skulle kunna sitta där ute igår, men det passade så bra så hoppas han skulle kunna tänka sig att sälja det till oss, hehe. Sen tog vi bara våra extrastolar så länge tills vi hittar nått finare. Trodde dock att mattan var helsvart men när vi kom hem med den så vart det en stjärna på. Men det gjorde inte så mycket.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?
Din E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Kommentar: